Groenteburger met boontjes en cajunpatatjes.

nutriscore
Groenteburger met boontjes en cajunpatatjes
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

379 kcal

Vetten

9 g

Verzadigde vetzuren

1.3 g

Koolhydraten

46.8 g

Suikers

11.2 g

Vezels

14.7 g

Eiwitten

20.3 g

Zout

2.5 g

Bereidingswijze

  1. Breng een kookpot met lichtgezouten water aan de kook. Verwijder de uiteinden van de boontjes en kook 8 min. zonder deksel. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.

  2. Snij de tomaatjes in 2.

  3. Verhit 1/3 van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelen 10 min.

  4. Verhit intussen 1/3 van de olijfolie in de kookpot van de bonen en stoof de ui glazig. Voeg de tomaatjes toe en laat 2 min. stoven. Voeg de boontjes toe en laat nog 5 min. stoven, kruid met peper en zout en roer om.

  5. Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de groenteburgers ± 3 min. aan elke kant.