Gepaneerde kabeljauw met couscoussalade en broccolini.

nutriscore
1f9564d8ee7495f18afce00113040b50072695ec21c5aa50890f4937f3cceadf.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

694.0 kcal

Vetten

31.6 g

Verzadigde vetzuren

4.1 g

Koolhydraten

67.5 g

Suikers

7.1 g

Vezels

8.2 g

Eiwitten

30.6 g

Zout

1.8 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (15 min.)
  1. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en daarna in stukjes.

  2. Snij de limoen in partjes.

  3. Snij de harde steeltjes van de waterkers.

  4. Snij de avocado in 2, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in fijne blokjes.

  5. Haal de pitten uit de granaatappel.

  6. Bereiding (15 min.)
  7. Bereid de couscous (kooktijd: zie verpakking). Roer los met een vork.

  8. Kook intussen de broccolini 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  9. Meng de granaatappelpitten, de komkommer- en avocadoblokjes onder de couscous. Breng op smaak met 1/3 van de olijfolie, peper en zout. Meng er voorzichtig de waterkers onder.

  10. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kabeljauwhaasjes 3 à 4 min. aan elke kant.

  11. Werk de couscoussalade af met de kabeljauw en de broccolini en serveer met een partje limoen.