Gemarineerde heek met broccolini en romige pastasalade.

nutriscore
1a2ae62599d7887db5192352c5e62361550a87857e977155b0152534a6f7f5dc.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

697.0 kcal

Vetten

24.3 g

Verzadigde vetzuren

8.9 g

Koolhydraten

74.3 g

Suikers

3.2 g

Vezels

8.6 g

Eiwitten

40.9 g

Zout

1.7 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (20 min.)
  1. Kook de broccolini 3 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Bestrijk met de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.

  2. Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Snij intussen de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes en snij in blokjes.

  4. Hak de waterkers grof.

  5. Meng de roomkaas, de komkommer en de waterkers onder de penne.

  6. Bereiding (10 min. )
  7. Schik de gemarineerde heek op een vel bakpapier en verdeel er de broccolini over. Wikkel in een vel aluminiumfolie en plooi goed dicht. Bak de papillot ± 10 min. op een hete barbecue.