Gehaktbrood met Provençaalse groenten en orecchiette met butternut.

nutriscore
44de581f79f853acb588dec4df0f5c6f6519bbb53084faf595639ab33447bce5.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

737.0 kcal

Vetten

42.4 g

Verzadigde vetzuren

15.4 g

Koolhydraten

42.2 g

Suikers

6.3 g

Vezels

6.1 g

Eiwitten

39.1 g

Zout

3.5 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Schil de butternutpompoen en snij in blokjes van 1 cm.

  2. Verdeel de Provençaalse groenten over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2/3 van de olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. Rasp de parmezaan.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Bereiding (40 min.)
  6. Bak het gehaktbrood 20 min. in de voorverwarmde oven.

  7. Zet daarna ook de groenten in de oven en laat beide nog 20 min. bakken.

  8. Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 3 min de pompoenblokjes toe. Giet af en meng er de resterende olijfolie onder. Kruid met de tijm, peper en zout.

  9. Snij het gehaktbrood in fijne sneden en serveer met de pasta en de Provençaalse groenten. Bestrooi met de parmezaan.