Dunne lende met noedels en mango.

nutriscore
Dunne lende met noedels en mango
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

10 kcal

Vetten

15.3 g

Verzadigde vetzuren

2.6 g

Koolhydraten

36.9 g

Suikers

14.3 g

Vezels

4.5 g

Eiwitten

35.5 g

Zout

2 g

Bereidingswijze

  1. Laat de dunne lendes op kamertemperatuur komen en bestrijk met 2/3 van de olijfolie.

  2. Snij het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes. Snipper de lente-uitjes fijn. Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in repen.

  3. Verhit de rest van de olijfolie in een wok of grote pan en roerbak de paprika 3 min. Roer er de mango en de noedels onder en laat mee opwarmen.

  4. Bak het vlees ± 2 min. aan elke kant op een hete grill.

  5. Snij het vlees in schuine sneetjes en besprenkel met de sojasaus. Schik op de noedels en bestrooi met de lente-uitjes en de sesamzaadjes.