Cordon bleu van kalkoen met champignonroomsaus.

nutriscore
Cordon bleu van kalkoen met champignonroomsaus
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

818 kcal

Vetten

54.7 g

Verzadigde vetzuren

22.3 g

Koolhydraten

44.8 g

Suikers

3.8 g

Vezels

1.5 g

Eiwitten

35.6 g

Zout

2.8 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Leg de gevulde aardappelen in een ovenschaal en bak zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Smelt intussen de helft van de margarine in een pan en bak de cordon bleus goudbruin (± 6 min. aan elke kant op middelhoog vuur).

  4. Smelt de rest van de margarine in een tweede pan en bak de champignons 8 min. tot ze mooi goudbruin zijn. Voeg de room toe, kruid met peper en laat 5 min. inkoken op een zacht vuur. Roer op het einde de peterselie door de saus.