Burrata-dip met oude kaas.

nutriscore
b316a33fad6343b59bf0e7811d2f82f3ebfe3a799f4cbfdad1738795449c598e.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

493.0 kcal

Vetten

29.6 g

Verzadigde vetzuren

15.9 g

Koolhydraten

39.3 g

Suikers

6.1 g

Vezels

3.5 g

Eiwitten

15.6 g

Zout

1.5 g

Bereidingswijze

  1. Rooster de pijnboompitten kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  2. Pers intussen de limoen. Verkruimel de burrata en meng met de yoghurt en het limoensap. Giet over in een serveerkom.

  3. Verdeel er de kaasdip en de pijnboompitten over. Werk eventueel af met enkele blaadjes basilicum.

  4. Snij de ciabatta in sneetjes en leg ze even onder de grill.