Boterhammentaart met eiersla.

nutriscore
48cdf12ca9891f49f4602797f0e42cba2e0ab7afa36939759bc99e0d517c097a.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

204 kcal

Vetten

12.4 g

Verzadigde vetzuren

4.3 g

Koolhydraten

15.5 g

Suikers

4.2 g

Vezels

2.2 g

Eiwitten

6.5 g

Zout

0.7 g

Bereidingswijze

  1. Snij vierkanten uit de sneetjes brood en snij de tomaten in schijfjes.

  2. Besmeer alle sneetjes behalve één met eiersla en leg er telkens een schijfje tomaat op.

  3. Stapel de boterhammen op elkaar en leg er het laatste sneetje bovenop.

  4. Meng de roomkaas met de plattekaas en smeer er alle kanten mee in.

  5. Werk af met de kerstomaatjes.

  6. Hak de bieslook fijn en strooi over de taart als gras.