Appelgeitenkaasje met gojibessen.

nutriscore
e6f3c853b65841620e2f81de90b93da0323e060cf9d3e82b300389174b404249.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

382.0 kcal

Vetten

23.3 g

Verzadigde vetzuren

7.7 g

Koolhydraten

30.9 g

Suikers

25.8 g

Vezels

0.8 g

Eiwitten

11.9 g

Zout

0.8 g

Bereidingswijze

  1. Verwijder het klokhuis uit de ongeschilde appelen met een appelboor. Snij horizontaal in 6 schijfjes (per 4 personen).

  2. Hak de pecannoten grof. Meng de walnotenolie met de siroop en de ciderazijn. Verkruimel de geitenkaas.

  3. Maak 4 torentjes (per 4 personen) van elk 3 appelschijfjes. Beleg de schijfjes met de pecannoten, stukjes geitenkaas en gojibessen. Werk de tweede laag en de onderste laag af met wat sla.

  4. Besprenkel de torentjes met de vinaigrette. Zet de torentjes eventueel vast met een cocktailprikker.