Hete bliksem met Chinese kool.

nutriscore
Hete bliksem met Chinese kool
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

683 kcal

Vetten

39.8 g

Verzadigde vetzuren

15.3 g

Koolhydraten

50 g

Suikers

18.4 g

Vezels

7.8 g

Eiwitten

27.2 g

Zout

3.5 g

Bereidingswijze

  1. Smelt de helft van de boter in een hoge braadpan en bak het gehakt 10 min. Roer los met een vork en verdeel over een ovenschaal.

  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij ondertussen de Chinese kool in fijne repen. Smelt de rest van de boter in een kookpot en bak de Chinese kool 5 min. Roer er de appelmoes onder en laat nog 1 min. opwarmen. Verdeel over het gehakt.

  4. Verdeel de puree over de Chinese kool en trek er met een vork streepjes in. Bestrooi met het paneermeel en bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de grill aan voor een mooi bruin korstje.