Italiaanse balletjes in tomatensaus met spaghetti.

nutriscore
Italiaanse balletjes in tomatensaus met spaghetti
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

844 kcal

Vetten

38.9 g

Verzadigde vetzuren

15.6 g

Koolhydraten

82 g

Suikers

10.6 g

Vezels

8 g

Eiwitten

37.6 g

Zout

1.9 g

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  2. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de groenten 2 min. op een hoog vuur. Voeg de tomatenstukjes toe en evenveel wat water. Kruid met peper en zout.

  3. Verhit intussen de boter in een pan en bak de balletjes 2 à 3 min. Voeg toe aan de saus.

  4. Serveer de pasta met de balletjes in tomatensaus.

Tip
Afwerking

Werk eventueel af met basilicumblaadjes en parmezaanse kaas om het helemaal Italiaans te maken.