Zeebaars met tagliatelle en babyspinazie.

nutriscore
f65ef349959effceb7c21a72d5ae98d9bfbdd56319b70c1d7bd227e3f188ed0a.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

649 kcal

Vetten

18.9 g

Verzadigde vetzuren

3.3 g

Koolhydraten

74.6 g

Suikers

3.7 g

Vezels

5.4 g

Eiwitten

42.5 g

Zout

3 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min.)
  1. Snij de champignons en de tapastomaten in 2.

  2. Snipper de sjalot en het look fijn.

  3. Bereiding (15 min.)
  4. Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets ± 5 min. op de velkant. Kruid met peper en zout. Draai om en laat nog 2 min. verder garen.

  5. Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de sjalot en het look 1 min. Roer er de champignons onder en laat 5 min. stoven.

  6. Roer er de spinazie en de tapastomaten onder. Kruid met peper en zout en laat 2 à 3 min. mee stoven.

  7. Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de groenten.