Yoghurtcake uit de airfryer.

nutriscore
Yoghurtcake uit de airfryer
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

231 kcal

Vetten

7.1 g

Verzadigde vetzuren

2.9 g

Koolhydraten

31.1 g

Suikers

25.1 g

Vezels

0 g

Eiwitten

10.5 g

Zout

0.3 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de airfryer voor op 160 °C.

  2. Meng de yoghurt en het vanille-extract met de eieren. Meng er daarna de suiker en het zetmeel onder.

  3. Bedek een bakvorm die in het mandje van de airfryer past met bakpapier. Giet er het mengsel in.

  4. Bak 20 à 25 min. in de airfryer.

  5. Laat enkele uren afkoelen in de koelkast.

Tip
Gebruik je gesuikerde yoghurt?

Dan hoef je geen extra suiker toe te voegen.