Yoghurt-cheesecake.

nutriscore
b6bad8a35a03873969c30341b3556c22a9efbafbf66b912924e0daabcce90510.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

376.0 kcal

Vetten

27.2 g

Verzadigde vetzuren

17.0 g

Koolhydraten

26.6 g

Suikers

20.0 g

Vezels

1.0 g

Eiwitten

5.5 g

Zout

0.4 g

Bereidingswijze

  1. Verkruimel de koekjes en meng met de boter in een keukenrobot. Verdeel over de bodem van een bakvorm en duw goed aan.

  2. Rasp de citroen (niet het wit) en pers uit.

  3. Klop de roomkaas, de yoghurt, het citroensap en de zeste tot een smeuïg geheel.

  4. Laat de gelatine 10 min. weken in een pannetje met koud water. Voeg de suiker toe en warm langzaam op tot alles opgelost is.

  5. Voeg de gelatine bij het roommengsel en verdeel over de speculaasbodem.

  6. Laat 3 u. opstijven in de koelkast. Werk af met de frambozen.