Wrap met kip, tomaat en pesto.

nutriscore
Wrap met kip, tomaat en pesto
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

654 kcal

Vetten

36.2 g

Verzadigde vetzuren

7.2 g

Koolhydraten

38.5 g

Suikers

5.4 g

Vezels

4 g

Eiwitten

18.9 g

Zout

2.6 g

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter in de braadpan en bak de kipfilet 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  2. Snij intussen de spitskool heel fijn. Snij de tomaten in blokjes en de zongedroogde tomaten fijn.

  3. Meng de pesto met de mayonaise en bestrijk er de wraps mee, blijf wel 2 cm van de rand.

  4. Snij de kip in dunne plakjes en verdeel over het midden van de wrap. Verdeel er daarna de spitskool en beide tomatensoorten over. Kruid af met wat peper. Plooi de onder- en bovenkant van de wrap naar het midden en rol vervolgens strak op. Snij schuin in 2.