Wagyu met noedels en oosterse rauwkost.

nutriscore
397fa4c8ed24350bc68932fc63cf4b21bc734914242c5dedeae9d03030e70318.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

689.0 kcal

Vetten

20.7 g

Verzadigde vetzuren

3.7 g

Koolhydraten

64.1 g

Suikers

8.5 g

Vezels

7.0 g

Eiwitten

58.1 g

Zout

2.9 g

Bereidingswijze

  1. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  2. Snij intussen de ongeschilde komkommer in 2. Schraap de pitten eruit met een lepel en snij in gelijke staafjes. Rasp de gember en snij de lente-ui in ringen. Snij de wortelen in blokjes van 1/2 cm en hak de koriander grof. Pers de limoen.

  3. Verhit 1/3 van de olijfolie in een hoge pan of wok en bak de komkommer en de helft van de gember ± 2 min. Besprenkel met de helft van de sojasaus en het limoensap. Meng onder de oosterse rauwkost.

  4. Verhit 1/3 van de olijfolie in dezelfde pan en bak de rest van de gember, de lente-ui en de wortelen ± 5 min. Besprenkel met de rest van de sojasaus en meng er de koriander en de noedels onder. Warm nog 1 min. op.

  5. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de wagyu 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Verlaag het vuur en laat eventueel verder garen naar smaak. Snij in lange repen.