Viscurry met spinazie en wortel.

nutriscore
ba95908e303c03791dac50e732a3fd3e8e22215978925155c17b970d09818b9b.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

486.0 kcal

Vetten

14.8 g

Verzadigde vetzuren

7.0 g

Koolhydraten

55.1 g

Suikers

8.1 g

Vezels

5.2 g

Eiwitten

30.6 g

Zout

2.6 g

Bereidingswijze

  1. Schil de wortelen en snij in staafjes. Snipper de ui fijn.

  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Roer er de wortelen, de spinazie en de kokosmelk onder. Voeg de currypasta toe. Kruid met peper en zout.

  4. Snij de schelvishaasjes in 4 gelijke stukken en schik boven op de groenten. Laat 10 à 15 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.