Viscurry met spinazie en broccoli.

nutriscore
Viscurry met spinazie en broccoli
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

851 kcal

Vetten

29.9 g

Verzadigde vetzuren

17.5 g

Koolhydraten

94.4 g

Suikers

7.3 g

Vezels

8.2 g

Eiwitten

46.9 g

Zout

2.5 g

Bereidingswijze

  1. Snij de broccoli in roosjes. Snipper de ui fijn.

  2. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Roer er de broccoli, de spinazie en de kokosmelk onder. Voeg de currypasta toe. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de schelvishaasjes in gelijke stukken en leg boven op de groenten. Laat ± 10 min. sudderen op een zacht vuur.

  4. Kook intussen de eiermie gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Verdeel de mie en groenten over de borden en leg er een stukje vis op, werk af met wat saus.