Veggiewrap met groentenburger en veel groentjes.

Veggiewrap met groentenburger en veel groentjes
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

566 kcal

Vetten

32.9 g

Verzadigde vetzuren

6.8 g

Koolhydraten

52.9 g

Suikers

10.5 g

Vezels

3.4 g

Eiwitten

12.9 g

Zout

2.1 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers 2 min. aan elke kant.

  2. Schil de wortelen, snij in dunne staafjes van 5 cm lang. Snij de avocado in de lengte in 2, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in plakjes.

  3. Verdeel de hummus in het midden op 1 lijn op de wraps. Snij elke burger in 4 repen, leg er telkens 2 op elkaar op de hummus.

  4. Verdeel de sla, de wortelstaafjes, de avocado en de ringetjes lente-ui over de wrap. Plooi de onder- en bovenkant omhoog en rol mooi op. Snij schuin in 2.