Veggieburger met grillkaas en pesto.

nutriscore
878d0f50495b9af35a6d0d9ffdd9c8d02d6c19afa168355dcdb6f2c94027bdb9.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

657.0 kcal

Vetten

38.0 g

Verzadigde vetzuren

17.8 g

Koolhydraten

39.0 g

Suikers

10.4 g

Vezels

3.9 g

Eiwitten

37.6 g

Zout

4.3 g

Bereidingswijze

  1. Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in schijfjes.

  2. Snij de grillkaas in plakjes van ± 1/2 cm. Gril samen met de burgers op de BBQ.

  3. Snij de broodjes open en gril kort aan beide kanten op de BBQ.

  4. Beleg het broodje met de vegetarische hamburger, de grillkaas, een beetje pesto, tomaat, komkommer en wat salade. Werk eventueel af met een extra toefje pesto.

  5. Serveer met de rest van de salade en de schijfjes tomaat en komkommer.