Vegetarische burger met hummus en feta.

nutriscore
31fd1867d2543c433e7abdda23c751ce43753a2d16e4f2b5d46f8e089e9ceafb.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

714.0 kcal

Vetten

36.0 g

Verzadigde vetzuren

7.4 g

Koolhydraten

65.0 g

Suikers

15.1 g

Vezels

9.1 g

Eiwitten

28.0 g

Zout

3.9 g

Bereidingswijze

  1. Snij de tomaten in dunne plakjes.

  2. Snij de avocado in de lengte in 2 en snij het vruchtvlees in dunne plakjes. Besprenkel met het limoensap.

  3. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers 2 à 3 min. aan elke kant.

  4. Verwarm de broodjes zoals aangegeven op de verpakking en snij ze doormidden.

  5. Besmeer de broodjes met de hummus en verdeel er de rucola en de tomatenplakjes over. Leg er de vegetarische burger op, de plakjes avocado en verkruimel er de feta over. Sluit het broodje en zet vast met een prikker. Serveer met de taboulé.