Vegan wok met tofoe, Chinese kool en rijst.

nutriscore
Vegan wok met tofoe, Chinese kool en rijst
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

556 kcal

Vetten

20 g

Verzadigde vetzuren

3.1 g

Koolhydraten

67.8 g

Suikers

21.5 g

Vezels

7.6 g

Eiwitten

22.7 g

Zout

2.6 g

Bereidingswijze

  1. Maak de rijst klaar zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snij intussen de Chinese kool in de lengte in 8 en daarna in schuine stukken van ± 1 cm.

  3. Verhit de helft van de arachideolie in een wok en bak de tofoeblokjes 2 à 3 min. Haal uit de pan en hou apart.

  4. Verhit de rest van de arachideolie in de wok en bak de Chinese kool 5 min. Voeg de sojascheuten toe en laat nog 2 min. bakken. Overgiet met de zoetzure saus.

  5. Pluk de korianderblaadjes. Verdeel de rijst over diepe kommetjes, serveer er wat groenten naast en werk af met de tofoereepjes en de koriander.