Traybake van kabeljauw met venkel en volkorenpasta.

nutriscore
Traybake van kabeljauw met venkel en volkorenpasta
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

649 kcal

Vetten

18.3 g

Verzadigde vetzuren

2.2 g

Koolhydraten

83.9 g

Suikers

6.2 g

Vezels

10.2 g

Eiwitten

31.8 g

Zout

2.1 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snij intussen de venkel in de lengte in 4 en dan in fijne partjes.

  3. Leg samen met de tomaten op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Schik de kabeljauw tussen de venkel. Zet 15 à 18 min in de voorverwarmde oven.

  4. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Meng de pasta met de groenten, serveer met de kabeljauw en geef er de vinaigrette apart bij.