Thaise wok met mango en pinda.

nutriscore
Thaise wok met mango en pinda
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

661 kcal

Vetten

26.8 g

Verzadigde vetzuren

3.5 g

Koolhydraten

64.7 g

Suikers

11.6 g

Vezels

13.2 g

Eiwitten

33.7 g

Zout

1.4 g

Bereidingswijze

  1. Snij de mango in kleine blokjes.

  2. Verhit de helft van de olie in een grote pan en bak de wokgroenten 5 à 7 min. beetgaar.

  3. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de vegan stukjes zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Kook de rijstvermicelli zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel kort met koud water.

  5. Meng de vermicelli met de groenten, mango en sojasaus. Verdeel over de borden en werk af met de vegan stukjes en de pindanootjes.

Tip
Afwerking

Werk af met een beetje limoensap voor extra frisheid.