Stoofpotje met schelvis en groene linzen.

nutriscore
Stoofpotje met schelvis 
en groene linzen

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min.)
  1. Snij de ciabatta in stukken van 1,5 cm.

  2. Schil de rapen en snij in blokjes van 1 cm.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Snij elk schelvishaasje in 4.

  5. Snipper de ui fijn.

  6. Los de groentenbouillon op in 5 dl heet water (per 4 personen).

  7. Bereiding (30 min.)
  8. Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de rapen 4 min. Kruid met peper.

  9. Voeg de linzen toe en overgiet met de groentebouillon en de tomatenstukjes. Meng goed, breng aan de kook en laat ± 25 min. zachtjes sudderen.

  10. Meng de laatste 5 min. de spinazie en de komijn onder de groenten. Leg er de stukjes vis op, kruid met peper en zout en laat ± 10 min. afgedekt verder garen.

  11. Leg de sneetjes ciabatta op een rooster, besprenkel met de rest van de olijfolie en zet 3 min. in de oven.