Speculoosijs met gekaramelliseerde ananas.

nutriscore
bc078c6b6fb7026dda24748e3183d9d515378b79f856d0a091ad6ab2c96b5887.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

281.0 kcal

Vetten

15.2 g

Verzadigde vetzuren

7.1 g

Koolhydraten

32.4 g

Suikers

29.4 g

Vezels

2.0 g

Eiwitten

2.8 g

Zout

0.1 g

Bereidingswijze

  1. Bak de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  2. Snij de ananas in schijfjes.

  3. Smelt de boter in een pan en bak de schijfjes aan elke kant goudbruin. Voeg de honing toe en laat kort karamelliseren.

  4. Verdeel over de borden en schep er een bolletje speculoosijs op. Werk af met de amandelschilfers.