Spaghetti met spinazie en erwtjes.

nutriscore
Spaghetti met spinazie en erwtjes
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

641 kcal

Vetten

23.2 g

Verzadigde vetzuren

2.2 g

Koolhydraten

80.5 g

Suikers

3.1 g

Vezels

8.7 g

Eiwitten

23.2 g

Zout

1.3 g

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti 9 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 5 min. de erwten toe. Giet af en laat uitlekken.

  2. Doe intussen de spinazie in een brede kookpot zonder vetstof en laat slinken. Doe in een vergiet en duw er het overtollige vocht uit. Doe terug in de kookpot en voeg het roomalternatief toe. Kruid met peper en zout en laat 2 min. goed doorwarmen. Meng er de spaghetti en erwtjes onder.

  3. Hak de walnootpitten grof en snij de tomaatjes in dunne reepjes en meng onder de pasta.