Soep met tortellini.

nutriscore
616aad845c4da92a48c0311f5654a1b24a581c06427b26003bd1dedb128c411c.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

309.0 kcal

Vetten

8.1 g

Verzadigde vetzuren

3.4 g

Koolhydraten

39.7 g

Suikers

13.5 g

Vezels

6.6 g

Eiwitten

16.1 g

Zout

4.2 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en het look fijn en snij de paprika in stukjes.

  2. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de paprika, het look en de ui enkele min. Blus met een beetje water en laat 3 min. sudderen.

  3. Voeg de tomatenblokjes, de balsamicoazijn, de verkruimelde bouillonblokjes en 800 ml water (per 4 personen) toe. Laat 2 min. sudderen.

  4. Voeg de tortellini toe en laat meekoken (kooktijd: zie verpakking). Kruid met peper en zout.

  5. Werk het bord af met de parmezaan en de peterselie.