Schelvishaasje met tagliatelle en spinazie.

nutriscore
Schelvishaasje met tagliatelle en spinazie
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

823 kcal

Vetten

26.4 g

Verzadigde vetzuren

9 g

Koolhydraten

93.6 g

Suikers

4.3 g

Vezels

6.9 g

Eiwitten

49.4 g

Zout

1.6 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de schelvis ± 10 min. Kruid met peper en zout. Voeg de laatste 3 min. de tomaten in kleine trosjes toe en laat openbarsten.

  2. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Snipper de ui fijn. Verhit de rest van de olijfolie in een hoge pan of een kookpot en bak de ui 2 min. glazig. Roer er de spinazie onder en laat slinken. Meng er de kruidenkaas onder.

  4. Meng de spinazie onder de pasta. Serveer met de schelvishaasjes en een tros tomaatjes.