Runderbrochette met Italiaanse salade en krieltjes.

nutriscore
ea976543a2a9b383904cf4a360d282de1f998a2286368a53a2a8ba512d5e41da.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

598 kcal

Vetten

38.9 g

Verzadigde vetzuren

4.4 g

Koolhydraten

27.1 g

Suikers

7.6 g

Vezels

4.1 g

Eiwitten

32.4 g

Zout

2 g

Bereidingswijze

  1. Maak de aardappelen klaar zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Verhit intussen een grillpan en bak de brochettes 1 à 2 min. aan elke kant.

  3. Snij de zongedroogde tomaten en olijven in stukjes en meng samen met de pijnboompitten, de olijfolie en de balsamicocrème.

  4. Serveer de brochettes met de sla en de aardappelen en werk af met de olijvenmengeling.