Romige tagliatelle met prei en gebakken roodbaars.

nutriscore
07532e8f38a99c77ba4e2cd6228d8987e5cb484b2043c3712d73def7581d829c.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

805.0 kcal

Vetten

25.1 g

Verzadigde vetzuren

10.0 g

Koolhydraten

92.6 g

Suikers

8.1 g

Vezels

8.2 g

Eiwitten

48.0 g

Zout

1.9 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min.)
  1. Snij de prei in stukken.

  2. Bereiding (15 min.)
  3. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder.

  4. Smelt intussen de helft van de boter in een kookpot en stoof de prei 10 min. Kruid met peper en zout.

  5. Dep de vis droog en kruid met peper en zout. Haal door de bloem en klop er de overtollige bloem af.

  6. Smelt de resterende boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis 2 à 3 min. aan elke kant.

  7. Meng de room onder de prei en laat nog even doorwarmen. Meng er de pasta onder. Leg een stukje vis op de pasta.