Romige kip met wortelen en gnocchi.

nutriscore
Romige kip met wortelen en gnocchi
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

743 kcal

Vetten

29.9 g

Verzadigde vetzuren

10.2 g

Koolhydraten

67 g

Suikers

12.4 g

Vezels

10.1 g

Eiwitten

46.3 g

Zout

3 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de helft van de olijfolie in een hoge braadpan en bak de gnocchi 10 min. goudbruin. Haal uit de pan en hou apart.

  2. Schil de wortelen, snij ze middendoor en daarna in gelijke halvemaantjes. Snij de kipfilet in blokjes.

  3. Verhit de rest van de olijfolie in de braadpan en bak de wortelen samen met de kippenblokjes goudbruin. Rits er de tijmblaadjes over.

  4. Overgiet met de room en laat ± 10 min. sudderen. Kruid met peper en zout en roer er de gnocchi onder. Verdeel over de borden en garneer eventueel met nog een extra takje tijm.