Plukbrood met camembert en herfstgarnituur.

Plukbrood met camembert en herfstgarnituur
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

716 kcal

Vetten

19.9 g

Verzadigde vetzuren

6.9 g

Koolhydraten

104.1 g

Suikers

21.7 g

Vezels

1.8 g

Eiwitten

29.3 g

Zout

2.8 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snij in het midden van het brood een gat voor de camembert. Vul met de kaas en snij ruitjes in de bovenkant van het brood.

  3. Bak het brood 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Bestrijk de camembert met de confituur en leg rond het brood wat sla en gehalveerde druiven. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met tijmblaadjes en grofgehakte walnoten.