Pizza sandwich met zalm en avocado.

nutriscore
Pizza sandwich met zalm en avocado
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

857 kcal

Vetten

44.7 g

Verzadigde vetzuren

9.5 g

Koolhydraten

65.7 g

Suikers

7.3 g

Vezels

8.4 g

Eiwitten

43.8 g

Zout

6.9 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een grote braadpan en bak het pizzadeeg 2 à 3 min. goudbruin. Draai om en laat nog 2 à 3 min. verder kleuren.

  2. Haal uit de pan en laat even afkoelen.

  3. Snipper ondertussen de dille fijn. Snij de tomaat in schijven en de avocado in fijne kwartjes.

  4. Bestrijk de helft van het pizzadeeg met tzatziki. Verdeel er de sla, de tomaten, de zalm en de avocado over. Bestrooi met de rivierkreeftjes en de dille. Vouw dicht en snij in 2.