Pizza met tomatencarpaccio, citroen en tijm.

nutriscore
Pizza met tomatencarpaccio, citroen en tijm
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

351 kcal

Vetten

20.2 g

Verzadigde vetzuren

8.6 g

Koolhydraten

32.8 g

Suikers

5.4 g

Vezels

2.3 g

Eiwitten

8.2 g

Zout

2.8 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de helft van de olijfolie. Bak ze 4 à 5 min. in de voorverwarmde oven.

  3. Snij intussen de tomaten in fijne plakjes.

  4. Meng de roomkaas met 1 el water en roer goed om. Verdeel over de gebakken pizzabodems en beleg met de plakjes tomaat.

  5. Rasp er wat citroenschil over, werk af met geritste tijm, peper en zout en besprenkel met de rest van de olijfolie.