Pizza met asperges en ei.

nutriscore
Pizza met asperges en ei
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

563 kcal

Vetten

24.5 g

Verzadigde vetzuren

10.7 g

Koolhydraten

62.7 g

Suikers

5.8 g

Vezels

4.6 g

Eiwitten

20.5 g

Zout

2.5 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking van het pizzadeeg.

  2. Schil intussen de asperges van de top naar de voet en breek het harde uiteinde af. Snij de asperges in stukjes van 1 cm.

  3. Verhit de boter in een pan en bak de aspergestukjes 2 à 3 min.

  4. Leg de pizzabodems op een bakplaat, besmeer met de kruidenkaas en verdeel er de asperges en tomaten over. Breek voorzichtig 1 ei boven elke pizza en kruid met peper en zout. Plaats in de oven (baktijd: zie verpakking).

  5. Haal de pizza’s uit de oven en werk af met de rucola.