Pitabroodje met entrecoteburger, Chinese kool en tzatziki.

nutriscore
d58a96ab785410b10c47165fd99e4a8f56d195a7e79bc22016d61f57eefb716e.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

482.0 kcal

Vetten

12.5 g

Verzadigde vetzuren

3.8 g

Koolhydraten

47.7 g

Suikers

4.0 g

Vezels

6.4 g

Eiwitten

41.2 g

Zout

2.0 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (15 min. )
  1. Snij de Chinese kool in fijne slierten en de radijzen in schijfjes.

  2. Schil de wortel en maak linten met een dunschiller.

  3. Snipper de lente-uitjes fijn.

  4. Laat de kappertjes uitlekken.

  5. Bereiding (10 min. )
  6. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  7. Meng intussen alle groenten, voeg de kappertjes toe en kruid met peper en zout.

  8. Verhit de olijfolie in een pan en bak de burgers 1 à 2 min. goudbruin aan elke kant. Laat verder bakken naar smaak.

  9. Leg intussen de broodjes 3 min. in de oven. Snij langs 1 kant open, leg er de burger tussen en vul met de salade. Werk af met de tzatziki en een draai van de pepermolen.