Parelcouscoussalade met avocado, granaatappelpitten en kikkererwten.

nutriscore
Parelcouscoussalade met avocado, granaatappelpitten en kikkererwten
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

906 kcal

Vetten

36.8 g

Verzadigde vetzuren

5 g

Koolhydraten

114.7 g

Suikers

8.5 g

Vezels

13.1 g

Eiwitten

22.5 g

Zout

1.2 g

Bereidingswijze

  1. Kook de couscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  2. Spoel intussen de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Snij de avocado in fijne blokjes.

  3. Doe de gekookte couscous in een grote kom. Voeg de avocado, granaatappelpitten en kikkererwten toe. Kruid met peper en zout. Werk af met de olijfolie en het citroensap.

Tip
Extra afwerking

Geef je salade wat extra pit en kleur met verse kruiden zoals koriander, munt of platte peterselie.