Papillot van banaan en chocolade.

nutriscore
Papillot van banaan
en chocolade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

306 kcal

Vetten

4.7 g

Verzadigde vetzuren

2.7 g

Koolhydraten

33.3 g

Suikers

26.3 g

Vezels

2.8 g

Eiwitten

2.3 g

Zout

0 g

Bereidingswijze

  1. Vouw 4 bootjes uit aluminiumpapier (per 4 personen) waar je de bananen op hun zijkant kan in plaatsen.

  2. Maak onderaan de banaan een stukje schil los en rol op. Prik bovenaan vast met een cocktailprikker.

  3. Breek de chocolade in stukjes en stop evenredig in de bananen. Besprenkel met wat rum.

  4. Zet de bananenbootjes boven de vlammen op de BBQ en sluit het deksel. Laat 20 min. garen (tot de vulling begint te pruttelen).

Tip

Heb je geen BBQ met deksel? Vouw het aluminiumpapier volledig dicht en leg de papillot zo op de rooster.