Papillot met kabeljauw en groene aspergetips.

nutriscore
Papillot met kabeljauw en groene aspergetips
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

231 kcal

Vetten

8.2 g

Verzadigde vetzuren

5.1 g

Koolhydraten

7.5 g

Suikers

3.4 g

Vezels

4 g

Eiwitten

29.8 g

Zout

1.9 g

Bereidingswijze

  1. Snij de aspergetips in 4 à 5 stukken.

  2. Neem per persoon 1 stuk aluminiumfolie en leg er een vel bakpapier op. Verdeel de groenten over de vellen en leg er een stukje kabeljauw op. Werk af met de asperges en besprenkel elk pakketje met het sap van een kwartje limoen. Kruid met peper en zout.

  3. Vouw de randen van de papillot omhoog en giet er de room nog in. Sluit ze nu helemaal.

  4. Plaats de papillot ± 15 min. op een hete barbecue.

Tip
Geen BBQ-weer?

Je kan de papillotten ook bakken in de oven: ± 15 min. op 200 °C.

Tip
Liever groene of witte asperges?

Schil de asperges dan eerst en verwijder de onderkant. Kook de asperges 2 min. in lichtgezouten water voor ze de papillot in gaan.