Mozzarellaburger met radiatori en aubergine-tomatensaus.

nutriscore
122ceb6a777c96824234371dfb6ac5f51bde74b1bc209da5fb3ee0bcf1fd0ce6.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

807.0 kcal

Vetten

28.7 g

Verzadigde vetzuren

8.8 g

Koolhydraten

93.3 g

Suikers

13.9 g

Vezels

10.3 g

Eiwitten

38.7 g

Zout

4.2 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en het knoflook fijn. Snij de aubergine in blokjes van 1 cm en de tomaten in 2.

  2. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Verhit 1/2 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Roer er de aubergines onder en laat 5 min. bakken. Overgiet met de tomatenstukjes en kruid met de Italiaanse kruiden. Laat 10 min. sudderen. Roer er de laatste 3 min. de tomaten onder en kruid met peper en zout.

  4. Verhit ondertussen 1/2 van de olijfolie in een braadpan en bak de mozzarellaburgers 5 min. aan elke kant.