Miniboterham op een spiesje.

nutriscore
b1d8ba47f53d078bfceca65c6e5a9f56b315101f9843935c1e5b3e13d2fd5558.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

238.0 kcal

Vetten

15.1 g

Verzadigde vetzuren

2.6 g

Koolhydraten

17.4 g

Suikers

6.8 g

Vezels

1.3 g

Eiwitten

7.4 g

Zout

0.4 g

Bereidingswijze

  1. Pers de citroen. Snij de ongeschilde appel in kwartjes en laat 5 à 10 min. weken in koud water met het citroensap.

  2. Snij intussen de korsten van het brood en verdeel de pindakaas over 2 sneetjes (per 4 personen).

  3. Laat de appelkwartjes uitlekken en leg op de sneetjes brood. Bedek met een tweede sneetje.

  4. Snij elke boterham in 4 en prik afwisselend met het fruit op een brochettestokje. Leg je spiesjes in de lunchbox.