Lamskoteletten met aardappelpartjes en boontjessalade.

nutriscore
Lamskoteletten met aardappelpartjes en boontjessalade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

451 kcal

Vetten

28.6 g

Verzadigde vetzuren

14.7 g

Koolhydraten

19.1 g

Suikers

3.5 g

Vezels

5.2 g

Eiwitten

26.8 g

Zout

0.9 g

Bereidingswijze

  1. Kook de boontjes 7 à 8 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

  2. Bak intussen de aardappelpartjes zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Verhit de olijfolie in een grillpan en bak de lamskoteletten 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  4. Snij de tomaten in 2 en meng met de boontjes en de erwten. Kruid met peper en zout.

  5. Serveer de lamskoteletten met wat kruidenboter en geef er de gebakken aardappeltjes en boontjessalade bij.