Lamskoteletjes met couscous, rode biet en rucola.

Lamskoteletjes met couscous, rode biet en rucola
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

698 kcal

Vetten

29.4 g

Verzadigde vetzuren

9.9 g

Koolhydraten

67.7 g

Suikers

12.1 g

Vezels

3.8 g

Eiwitten

38.8 g

Zout

3 g

Bereidingswijze

  1. Los het bouillonblokje op in het hete water. Doe de couscous in een kom en giet de bouillon erover. Laat afgedekt 10 min. zwellen.

  2. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de lamskoteletten 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout en breng verder op smaak met de gekneusde rozemarijntakjes.

  3. Meng het fijngesnipperde knoflook onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.

  4. Meng de rest van de olijfolie onder de couscous en verdeel over de borden. Werk af met de rode biet en de rucola . Serveer met de lamskoteletten en lepel er wat yoghurt over.