Kruidengebraad met kroketten en venkelsalade.

Kruidengebraad met kroketten en venkelsalade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

507 kcal

Vetten

30.3 g

Verzadigde vetzuren

11.8 g

Koolhydraten

28.7 g

Suikers

7.9 g

Vezels

5 g

Eiwitten

27.4 g

Zout

4.6 g

Bereidingswijze

  1. Bak de kroketten zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Smelt de boter in een pan en bak het vlees 2 min. aan elke kant. Kruid met peper.

  3. Verwijder de harde kern uit de venkel. Snij de rest in kleine stukjes.

  4. Snij de sinaasappel in kleine stukjes en meng met de veldsla en de venkel. Kruid met peper en zout.

  5. Serveer het vlees met de kroketten en de salade en werk af met de vinaigrette.