Kippenreepjes met spinazie.

nutriscore
Kippenreepjes met spinazie
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

669 kcal

Vetten

32.4 g

Verzadigde vetzuren

16.5 g

Koolhydraten

55.3 g

Suikers

4.4 g

Vezels

2.9 g

Eiwitten

37.8 g

Zout

2.1 g

Bereidingswijze

  1. Breng water aan de kook en kook de rijst (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  2. Snipper de ui fijn.

  3. Verhit de helft van de olijfolie in een hoge braadpan en bak de champignons 3 min. op hoog vuur. Verwijder uit de pan.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en roerbak de kippenreepjes 5 min. samen met de ui.

  5. Roer de champignons en spinazie onder de kippenreepjes. Overgiet met de kokosmelk en laat nog 5 min. koken. Breng op smaak met peper en zout.