Kippenburger met wittekool en puntpaprika.

nutriscore
Kippenburger met wittekool en puntpaprika
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

504 kcal

Vetten

18.5 g

Verzadigde vetzuren

4.4 g

Koolhydraten

49.5 g

Suikers

8.7 g

Vezels

6.5 g

Eiwitten

31.5 g

Zout

5.4 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de snackbroodjes (baktijd: zie verpakking).

  2. Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de kippenburgers ± 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de rode ui in fijne halvemaantjes. Verwijder de pitten en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in fijne repen.

  4. Meng alles onder de wittekool samen met de honing-mosterdvinaigrette.