Kabeljauw in jasje van parmaham.

nutriscore
67efc689ff5adb7fb8b9658a1a2a9360aff5509fe98fcced86e0ec036b0342ee.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

951 kcal

Vetten

39.8 g

Verzadigde vetzuren

13.9 g

Koolhydraten

85 g

Suikers

3.8 g

Vezels

10.4 g

Eiwitten

57.8 g

Zout

3.1 g

Bereidingswijze

  1. Kruid de kabeljauwhaasjes met peper en omwikkel met de parmaham.

  2. Verhit 1/3 van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis 7 à 8 min. gaar. Draai halverwege om.

  3. Snij de champignons in schijfjes. Verhit de rest van de olijfolie in een andere pan en roerbak de champignons. Kruid met peper en zout. Voeg de slagroom en de pesto toe en laat nog 2 min. koken.

  4. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de saus.

  5. Leg de vis boven op de pasta en werk af met de blaadjes basilicum.