Kaasburger met tomaat, kruidensausje en taboulé.

nutriscore
51ab06fbe9e8add4b52cdcf9b49bd1fd2069f7de8abe49c275e666783eefd6e5.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

703.0 kcal

Vetten

45.8 g

Verzadigde vetzuren

14.7 g

Koolhydraten

32.9 g

Suikers

11.2 g

Vezels

4.9 g

Eiwitten

37.2 g

Zout

4.6 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de peterselie en het bieslook fijn.

  2. Laat het groene kroontje aan de tomaten en snij horizontaal (zoals bij een burgerbroodje) doormidden.

  3. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kaasburgers ± 4 min. aan elke kant.

  4. Meng intussen de kruiden onder de yoghurt en de mayonaise. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel de taboulé en het onderste deel van de tomaten over de borden. Beleg de tomaten met slascheuten, de kaasburger, nog wat slascheuten en de kruidendressing. Sluit af.