Irish burger met couscous en frisse salade.

nutriscore
Irish burger 
met couscous en frisse salade

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Snij de rode ui in fijne ringen en snipper het look en de platte peterselie fijn.

  2. Verwijder de pitten uit de granaatappel.

  3. Los de kippenbouillon op in 6 dl heet water (per 4 personen).

  4. Bereiding (15 min. )
  5. Overgiet de couscous met de hete kippenbouillon en laat 8 min. afgedekt zwellen. Roer er 1/5 van de olijfolie en de granaatappelpitten onder. Kruid met peper en zout.

  6. Meng de rauwe groenten met de rode ui, 2/5 van de olijfolie, de balsamicocrème, de honing en het look. Kruid met peper en zout.

  7. Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de burgers 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  8. Verdeel de couscous over een grote schotel, schik er de groentjes op en bestrooi met platte peterselie. Serveer met de Irish burgers.